Header Ads

Η Ελεονώρα Μελέτη σκηνοθετεί ταινία πορνό!

«Οι πουτα...ς όμως, οι τσόντες , οι μπάφοι κ οι στριπτιτζούδες - χρησιμοποιώ τη γλώσσα των επικριτών- είναι όψεις της κοινωνίας που ζούμε», σημείωσε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων 

Έχει αποφασίσει να τα ζήσει όλα η Ελεονώρα Μελέτη που μετά από την... πιάτσα στην λεωφόρο Συγγρού για τις ανάγκες της εκπομπής #hashtag, αποφάσισε να γίνει... σκηνοθέτης σε ταινία πορνό.

Η παρουσιάστρια ανάρτησε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας και παράλληλα της εκπομπής που παρουσιάζει στο «Ε», στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο και έδωσε μία μικρή γεύση στους φίλους της για το τι θα παρακολουθήσουν σε λίγες ημέρες στους δέκτες τους.

«#hashtag #porno το βιωματικό έχει αξία όταν δεν έχεις ξαναβιώσει την ιστορία του ρεπορτάζ. Ας μην κρυβόμαστε, όσο κ αν σοκάρονται μερικοί , Σεξ έχω κάνει... Πορνό όμως δεν έχω ξανασκηνοθετησει...😜 Εδω με τους πρωταγωνιστές για τις ανάγκες του #hashtag #11december», ήταν η λεζάντα που συνόδευε την... τολμηρή ανάρτηση της παρουσιάστριας.



Λίγο αργότερα η Ελονώρα Μελέτη σχολίασε: «Προφανως υπάρχει κόσμος που μπερδεύει το σοβαρό με το σοβαροφανές κ το πορνό με το βρόμικο κ το προκλητικό. Και προφανώς κάποιοι αναφέρουν ως υποδειγματικά παραδείγματα της εκπομπής μόνο την πιάτσα στη Συγγρού το στριπτιτζάδικο και τη τσόντα. Κανένας λόγος για το νυχτερινό σχολείο, για τα επείγοντα στα νοσοκομεία, για την ευθανασία, για τις προκαταλήψεις, για την ελευθερία και πολλά αλλά "σοβαρά" της εκπομπής. Οι πουτάνες όμως, οι τσόντες , οι μπάφοι κ οι στριπτιτζούδες - χρησιμοποιώ τη γλώσσα των επικριτών- είναι όψεις της κοινωνίας που ζούμε. Υπάρχουν και δεν θα πρέπει να σοκάρουν αυτές οι έννοιες αλλά η σημασία μέσα από την οποία τις ερμηνεύουμε. Σοκάρει το πορνό? αλήθεια? γι αυτό ξεπούλησαν οι αποχρώσεις του γκρι? γι αυτό η λέξη πορνό είναι 1 στο google σταθερά? γι αυτό υπάρχουν 4.000.000 πορνό σελίδες? δηλαδή όσοι σοκάρονται με το πορνό, με τον σύντροφο να φανταστώ θα παίζουν monopoly... Ας είμαστε ρεαλιστές. Κ ας ανοίξουμε κ κανά βιβλίο να δούμε ότι το πορνό τον 16ο 17ο 18ο κ 19ο αιώνα ήταν τέχνη, φιλοδοξία, ενδεικτικό κουλτούρας κ πολιτισμού, πολυτέλεια της άρχουσας τάξης κ μεσώ πολιτικής επίθεσης. Πορνό δεν είναι μόνο η τσόντα που κ αυτή κάθε αυτή σημαίνει "ένωση" από το ιταλικό giunta... Ayta».






protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.