Header Ads

Δώσε τέλος στα σκασμένα χείλη



Το κρύο, η υγρασία, τα κραγιόν, το ντεμακιγιάζ αλλά και τα... φιλιά ταλαιπωρούν τα χείλη κάνοντάς τα ξηρά, τραχιά και καταπονημένα. Αναρωτιέσαι πώς θα τους επιστρέψεις την χαμένη απαλότητα που τους αξίζει; 

1. Απολέπιση τώρα
Θεωρείς ότι τα χείλη σου δεν έχουν ανάγκη από peeling; Κακώς. Απομάκρυνε μικρόβια, περιττές ποσότητες καλλυντικών και νεκρά κύτταρα με ένα ελαφρύ peeling που μπορείς να φτιάξεις η ίδια μόνη σου με σπιτικά υλικά. Ανακάτεψε λίγη ποσότητα μελιού και μαύρης ζάχαρης σε ένα μικρό βαζάκι. Πάρε λίγο από το μείγμα και τρίψε ελαφρώς τα χείλη σου. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και έπειτα εφάρμοσε λίγη βαζελίνη για να επαναφέρεις το δέρμα.

2. Υγιεινή διατροφή
Μην παραμελείς την υγιεινή διατροφή, που θα βοηθήσει την γενική εικόνα της επιδερμίδας σου και όχι μόνο αυτή των χειλιών σου. Επέλεξε αρκετά φρούτα και λαχανικά που περιέχουν βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά.

3. Σεβάσου τα χείλη σου
Περιόρισε, έως και κόψε, την κακιά συνήθεια να δαγκώνεις τα χείλη σου και να τους συμπεριφέρεσαι άσχημα τρίβοντάς τα όταν τα ξεβάφεις ή υγραίνοντάς με το σάλιο σου.
© Provided by Missbloom.gr
 
4. Μην ξεχνάς την διαρκή ενυδάτωσή τους
Επέλεξε ένα lip balm που θα κρατάει διαρκώς ενυδατωμένη τα χείλη σου εφαρμόζοντάς το κάθε φορά που νιώθεις ότι το έχει ανάγκη. Αν επιθυμείς ενυδάτωση και χρώμα παράλληλα διέλεξε ένα κραγιόν με ελαφριά σύνθεση, το οποίο δε θα ξηραίνει τα χείλη σου.
Πλέον τα χείλη σου δεν είναι μόνο μεταξένια απαλά αλλά έχουν υπέροχη γεύση και άρωμα… χείλη για φίλημα!

msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.