Header Ads

10 Seχ tips που πρέπει να ακολουθήσει κάθε άντρας το νέο έτος!


Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το νέο έτος; Το πιο πιθανό είναι να αρχίσεις (ή να συνεχίσεις) το πρόγραμμα σου στο γυμναστήριο για να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι. Αν θέλεις, όμως, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη νέα χρονιά, τότε θα πρέπει να βάλεις μέσα στους στόχους σου και την βελτίωση της σεξοuαλικής σου ζωής.
Το the-man.gr θέλοντας να σε βοηθήσει και σε αυτό τον τομέα, έχει να σου δώσει 10 συμβουλές για να ακολουθήσεις όλο τον χρόνο και να «απογειώσεις» τις επιδόσεις σου αλλά και την ευχαρίστηση της κοπέλας σου.

1. Ενεργοποίησε πρώτα το μυαλό της και μετά το σώμα της

couples-and-communication
Για να μπορέσεις να «απογειώσεις» μια γυναίκα πρέπει πρώτα να διεγείρεις το μυαλό της. Γι’ αυτό πολλές φορές τα προκαταρκτικά παιχνίδια μπορούν να γίνουν έξω από τον χώρο της κρεβατοκάμαρας. Μια συζήτηση, ένα ρομαντικό δείπνο αλλά ακόμη κι ένα βλέμμα μπορεί να την προετοιμάσει για ότι ακολουθήσει.

2. Το σώμα κάθε γυναίκας είναι διαφορετικό

sxesi-krevati
Αυτό νομίζω ότι το ξέρεις. Πρέπει να γνωρίζεις πως ότι έκανες με την πρώην σου στο κρεβάτι, μπορεί να μην έχει το ίδιο αποτέλεσμα και με την τωρινή σου κοπέλα. Μάθε τι αρέσει στην σύντροφο σου και αντιμετώπισε διαφορετικά κάθε γυναίκα και το σώμα της.

3. Μην κρατάς την αναπνοή σου

breathe
Πολλοί άντρες έχουν την τάση να σφίγγονται και να κρατούν την αναπνοή τους κατά τη διάρκεια του seχ. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι σωστό. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στην αναπνοή σου ώστε να παίρνεις το σωστό οξυγόνο. Επίσης, αυτή η συγκέντρωση μπορεί να σε βοηθήσει να απολαύσεις περισσότερο την στιγμή.

4. Μην βιάζεσαι

bed-coordination
Αντί να ολοκληρώνεις και μετά να προσπαθείς ξανά και ξανά μέχρι να ευχαριστηθεί και η σύντροφος σου, δοκίμασε να χαλαρώσεις και να μειώσεις την ταχύτητα σου, και μετά να βάζεις όλη σου τη δύναμη! Κάθε φορά που το κάνεις αυτό, θα νιώθεις περισσότερη ένταση αλλά και ευχαρίστηση. Απλά βεβαιώσου ότι διατηρείς τον σωστό ρυθμό ώστε να το ευχαριστηθεί και η σύντροφος σου όσο περισσότερο γίνεται.

5. Βάλε τη γυμναστική στην καθημερινότητα σου

exercise-and-love-life
Σύμφωνα με έρευνες, όσοι έχουν προσθέσει τη γυμναστική στο πρόγραμμα τους έχουν καλύτερες επιδόσεις και απολαμβάνουν περισσότερο το seχ. Δες εδώ 12+1 ασκήσεις για καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι. Οι υπέρβαροι άντρες έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης με αποτέλεσμα να μειώνεται η διάθεση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.